You skin settings

Copy the following code to apply your settings for a page. In order to apply changes you need to create a HTML module inside scriptPane. Now open the edit window and select HTML mode and paste your settings code there. Finally select liveScript as the container of that module.Copy above code

Text/HTML

Η δημιουργία είναι έκφραση!

Αγαπάμε να δημιουργούμε και το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό για καθέναν από εσάς...

ΕΜΠΝΕΥΣΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Με γνώμονα τις ανάγκες & την προσωπικότητά σας

ΚΑΤΑΣΚΕΥH & ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Μια καταρτισμένη ομάδα με εμπειρία και συνέπεια

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Κατασκευάζουμε μοναδικά κομμάτια από πρωτογενή υλικά

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Για να σχεδιάσουμε μαζί την κατασκευή ή την ανακαίνισή σας

Text/HTML

Μια κατασκευή μπορεί να εκτιμηθεί μόνο μετά την υλοποίησή της Αλλά μια δημιουργία θα αγαπηθεί πριν καν υπάρξει. -Charles Dickens

Text/HTML

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

...ή αλλιώς 3 καλοί λόγοι για να μας εμπιστευτείτε
1

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Αρχιτέκτονες & διακοσμητές με δημιουργική διάθεση, μετά από την καταγραφή και την αξιολόγηση των αναγκών σας, αναλαμβάνουν να σχεδιάσουν για εσας ένα περιβάλλον απόλυτα εναρμονισμένο με την προσωπικότητά σας.
2

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Η επίβλεψη και η κατασκευή από ομάδα καταρτισμένων ατόμων με εμπειρία και συνέπεια αναλαμβάνει την αποπεράτωση των σχεδιαστικών προτάσεων, εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων όπως αυτά έχουν οριστεί, με άριστη ποιότητα κατασκευής, πιστοποιημένα υλικά δόμησης και στις χαμηλότερες τιμές.
3

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Εξελίσσοντας τις δημιουργικές μας ανησυχίες είμαστε πλέον σε θέση να κατασκευάζουμε μοναδικά κομμάτια από πρωτογενή υλικά, όπως μέταλλο, ξύλο και γυαλί, με σκοπό την διακόσμηση και τον εξοπλισμό ιδιωτικών αλλά και επαγγελματικών χώρων, καθώς και την αναπαλαίωση - ανακατασκευή παλαιών επίπλων.

Text/HTML

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ακούστε τι λένε για εμάς

Μετά από σύσταση του αγαπημένου φίλου μου και συνεργάτη Γιάννη Παπαδημητρίου συνεργάστηκα με το Νίκο Κουφό και το συνεργείο του για την κατασκευή του Dr. Tire. Η άψογη και καθαρή δουλειά του, η συνέπεια στους χρόνους του και η υλοποίηση των διαφόρων αλλαγών κατά την διάρκεια της κατασκευής με εντυπωσίασαν. Ήταν μια τέλεια συνεργασία. Μπράβο Νίκο έτσι να συνεχίσεις.

Κιολείδης Μιχάλης Dr. Tire

Εάν τα έργα σου, ήταν προϊόν του μυαλού σου, θα έλεγα πως έχεις σπουδάσει αρχιτέκτονας, πολιτικός μηχανικός, διακοσμητής, ζωγράφος, γλύπτης και ψυχολόγος! Δεν είναι όμως τέτοια... Είναι προϊόν της καρδιάς σου! Και το μόνο που χρειάζεται κανείς για να παράξει τόση ομορφιά, είναι η αγάπη! Είσαι ερασιτέχνης με την αρχαία έννοια του όρου! Νιώθω υπερήφανος που σε έχω φίλο!

Γιάννης Μ. Κοκόλης

Νίκο! Σε ευχαριστούμε πολύ γιατί με το απίστευτο μυαλό σου, νικήσαμε κάθε δυσκολία και ξεπεράσαμε κάθε τεχνικό πρόβλημα! Τώρα όσο για το αποτέλεσμα, τί να πω αγόρι μου;!; Εσένα λένε Κουφό, αλλά εμάς κούφανες τελικά! Δεν παίζεσαι φίλε!

Ξένια Κοντογιάννη

Ο Νίκος Κουφός και το επιτελείο του, είναι συνώνυμο της άρτιας τεχνικής! Μιας τεχνικής που χαρακτηρίζεται από την απόλυτη αρμονία! Αρμονία που πηγάζει από την αγάπη τους για το ωραίο! Νίκο μου, σε ευχαριστώ για την πρόσφατη συνεργασία μας και σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχίζεις πάντα να μοιράζεις με τις απίστευτες δημιουργίες σου, έτσι απλόχερα, χαρά, ομορφιά και ήθος!

Σταματία Μηλδάκου

Κύριε Κουφέ, νιώθουμε έντονα την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά, για ό,τι δημιουργήσατε στον χώρο μας! Ευχαριστούμε γιατί προσαρμόσατε την προσωπική σας αισθητική και άποψη στις δικές μας ανάγκες! Αυτό άλλωστε είναι Τέχνη! Ευχαριστούμε για την συνέπεια και το ήθος που επιδείξατε εσείς προσωπικά, καθώς και οι συνεργάτες σας! Πιστέψτε μας, αυτό που κάνει τον προσωπικό μας χώρο όχι απλώς όμορφο, αλλά ιδανικό, είναι το αποτύπωμα του ήθους σας! Ευχαριστούμε που αγαπάτε τόσο πολύ αυτό που κάνετε! Είναι τόσο σπάνιο στην εποχή μας!

Βασίλης Πολυκρέτης

Για το νέο μας κατάστημα στη Λ. Κηφισιάς 190, συνεργαστήκαμε άψογα με την εταιρεία του κυρίου Νίκου Κουφού, τόσο από πλευράς ποιότητας κατασκευής, όσο και στο θέμα της συνέπειας και αξιοπιστίας του τεχνικού προσωπικού.
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Αθανάσιος Βέρρας Έπιπλο

Η διαRYTHMOS μας χάρισε τις καλύτερες εντυπώσεις από το πρώτο ραντεβού. Άψογη συνεννόηση, πρωτοποριακές ιδέες, πλήρης κατανόηση των αναγκών μας και βέβαια άψογος επαγγελματισμός από τον Νίκο Κουφό και το συνεργείο του. Τους εμπιστευθήκαμε για την ανακαίνιση μας και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Diarythmos.

Τριανταφύλλου Δημήτρης

Η συνεργασία μου με τη διαRYTHMOS ξεκίνησε αρχικά με την ανακαίνιση ενός καταστήματος όπου ο ιδιοκτήτης επέμενε για μία εξαιρετική κατασκευαστική εταιρεία με την οποία είχε ξανασυνεργαστεί. Η αρχική μου αντιμετώπιση ήταν συγκρατημένη αφού δεν συνηθίζω να συνεργάζομαι με εταιρείες που δεν γνωρίζω τη δουλειά τους. Τα συνεργεία της Diarythmos ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου τόσο ως προς το αποτέλεσμα της παραγόμενης εργασίας, όσο και ως προς την συνέπεια στους προσυμφωνημένους χρόνους, παράγοντας εξίσου σημαντικός στη δουλειά μας. Ο Νίκος Κουφός, ως επικεφαλής και υπεύθυνος των συνεργείων, είναι ο άνθρωπος που μπορεί με σιγουριά να σου προτείνει λύσεις σε οποιοδήποτε κατασκευαστικό πρόβλημα προκύψει. Ο σεβασμός προς τον πελάτη, το άρτιο αποτέλεσμα των εργασιών και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων αποτελούν για τον ίδιο και τους συνεργάτες του τρόπο ζωής. Περιττό να αναφέρω ότι η συνεργασία μας εξακολουθεί έως σήμερα !!

Σοφία Ζυγούρη

Εμπιστευτήκαμε την ανακαίνιση του σπιτιού μας στη διαRYTHMOS και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Το προσωπικό ήταν ευγενικό και διακριτικό. Οι εργασίες ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν στους προτεινόμενους χρόνους, χωρίς απρόοπτα και επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις. Το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που επιθυμούσαμε και είχαμε ζητήσει εξ αρχής από τον κ. Κουφό, Σας ευχαριστούμε πολύ και να είστε σίγουροι ότι σε μελλοντικές εργασίες θα σας επιλέξουμε ξανά.

Έυη Ζυγούρη

Το 2001 στην ολοκληρωτική ανακαίνιση του διαμερίσματός μου στα Πατήσια συνεργάστηκα με την εταιρεία του κ. Νικόλαου Κουφού. Μελετήσαμε από κοινού τα σχέδια και κατόπιν συνεννόησης πραγματοποιήθηκε ό,τι ακριβώς ήθελα στο διαμέρισμά μου. Η συνεργασία ήταν άριστη και εντός των οικονομικών δυνατοτήτων μου. Το προσωπικό πολύ ευγενικό και το κυριότερο η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε μέσα στο συμφωνηθέντα χρόνο.

Όλγα Δρογούτη

Όταν αποφασίσαμε να προβούμε στην ανακαίνιση του διαμερίσματός μας στα Πατήσια, αποφανθήκαμε και επιλέξαμε την εταιρεία διαRYTHMOS και κατ’ επέκταση στον κ. Νίκο Κουφό, κατόπιν σύστασης φίλων, των οποίων τους είχε πρόσφατα ανακαινίσει τα γραφεία της εταιρείας τους και ήδη είχαν αποφασίσει να ξεκινήσουν την ανακαίνιση του διαμερίσματός τους. Ξεκινήσαμε λοιπόν τη συνεργασία μας βασισμένοι στην τιμιότητα, την υπευθυνότητα αλλά και το μεράκι για δημιουργία που διακρίνουν τον κ. Κουφό. Η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας για την κατασκευή των αρχιτεκτονικών σχεδίων σε συνδυασμό με την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και την αισθητική του κ. Κουφού είχαν ως αποτέλεσμα ένα κομψό, σύγχρονο και λειτουργικό διαμέρισμα, πολύ καλύτερο από αυτό που είχαμε ονειρευτεί. Τον ευχαριστούμε γιατί ομόρφυνε την καθημερινότητά μας και ευελπιστούμε σε μία ακόμη μελλοντική συνεργασία.

Ιπποκράτης Μηλδάκος

Text/HTML